logo
RNTV Live

Agenţia AFP atrage atenţia asupra efectului răspândirii “fake news” asupra României

proteste-de-amploare-in-toata-tara-impotriva-legii-gratierii-429400
Mihai Constantinescu

Străinii nu ne văd cu ochi buni! Agenţia AFP atrage atenţia asupra efectului răspândirii “fake news” asupra României, în condiţiile în care şi aşa ţara noastră este considerată”veriga slabă a proiectului european”.

Analiza Agenţiei AFP este răvăşitoare:

“Căini plătiţi pentru a protesta faţa de Guvern. Un incendiu la un club de noapte soldat cu victime, comandat de un miliardar american. Aşa numitele ‘fake news’ prospera în România, alimentănd euroscepticismul din fosta ţara comunistă”, scrie AFP.

În aceeaşi analiză a fost prezentată pe larg  perioada de mari frământări din ţara noastră când încercările Guvernului social-democrat din ianuarie de a îmblânzi legislaţia anticorupţie a dus la un val de proteste fără precedent în ţară.

Postulril private de televiziune România TV şi Antena 3 sunt arătate cu degetul şi  considerate, prin știrile false pe care le promovează, precursoarele propagandei rusești în România. “Postul privat de televiziune România TV a afirmat că omul de afaceri americani George Soros, o ţintă populară pentru antimondializare, a ‘finanţat’ cumva” incendiul de la clubul Colectiv, ce a dus în 2015 la proteste care au dărâmat Guvernul, scrie AFP.

citeşte continuarea aici http://m.hotnews.ro/stire/21694948

http://www.comisarul.ro/articol/afp-romania-tv-si-antena-3-sunt-precursoarele-prop_880443.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor