logo
RNTV Live

Ai cumpărat? Percheziţii de amploare la persoane bănuite de trafic de substanțe și produse toxice. Marfa era vândută pe internet

trafic internaţional de droguri
Mihai Constantinescu

Percheziţii de amploare la persoane bănuite de trafic de substanțe și produse toxice

Ai cumpărat? Percheziţii de amploare la persoane bănuite de trafic de substanțe și produse toxice. Marfa era vândută pe internet.

Internetul este pentru foarte multe persoane o cale uşoară de a pune bazele unei afaceri fără prea multă bătaie de cap. Probabil la asta s-au gândit şi cei care au vrut să facă bani din vânzarea de substanțe și amestecuri chimice cu proprietăți toxice și periculoase prin intermediul internetuluişi nu nujmai. Asta au şi făcut!

În perioada martie – octombrie, persoanele în cauză ar fi desfășurat activități ilegale de comercializare către publicul larg de substanțe și amestecuri chimice cu proprietăți toxice și periculoase.

Produsele comercializate ar fi, în special, substanța chimică Nicotină (CAS nr. 54 – 11 – 5), în stare pură 99,9% (999,9mg/ml), dar și în concentrații ridicate (peste 100 mg/ml),. Vindeau şi alte produse în amestec (lichide), care conțin diferite substanțe chimice, printre care nicotină, propilenglicol, glicerină vegetală și arome, anunţă Poliţia Română.

Oamenii legii au intrat pe fir, iar astăzi efectuează 14 percheziții domiciliare. Acţionează  în municipiul București și în județele Cluj, Alba, Bihor și Maramureș, la locuințele persoanelor bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de substanțe și produse toxice.

Persoanele vizate vor fi conduse la sediile Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale, anunţă aceeşi sursă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusiv-imagini-incredibileprahovacopil-iesit-pe-geamul-masinii-care-circula-cu-mare-viteza-pericol-de-moarte/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/campurile-din-prahova-cuprinse-de-flacari-pompierii-intervin-chiar-acum-in-5-locuri/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incredibil-basarab-celebrul-interlop-fara-permis-s-a-apucat-de-taximetrie/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor