logo
RNTV Live

Ajutor nesperat pentru bolnavii de Alzheimer din Ploieşti. Program de asistență la domiciliu

Alzheimer
Mihai Constantinescu

Proiect dedicat persoanelor bolnave de  Alzheimer din Ploieşti

Ajutor nesperat pentru bolnavii de Alzheimer din Ploieşti. Program de asistență la domiciliu.

Veşti bune pentru bolnavii de Alzheimer sau alte forme de demență din Ploieşti. Un proiect dedicat acestor persoane este pe cale să fie aplicat bolnavilor din oraş.

În acest sens, edilul municipiului a participat astăzi la o întâlnire cu reprezentanții asociației InsiemeAte. Este vorba despre un serviciu italian specializat în asistența la domiciliu a persoanelor care și-au pierdut autonomia prin dobândirea unor afecțiuni psihice, și nu numai.

Reprezentanții asociației  și-au exprimat dorința de a implementa, cu ajutorul autorităților locale, în municipiul Ploiești, un program de asistență la domiciliu a persoanelor care și-au pierdut autonomia prin dezvoltarea unor afecțiuni psihice, precum Alzheimer sau alte forme de demență.

Adrian  Dobre si-a arătat toată deschiderea în vederea susținerii proiectului asociației InsiemeAte, dorindu-se implicarea în acest scop a Administrației Serviciilor Sociale și Comunitare Ploiești, respectiv a Centrului de Zi de Îngrijire a Persoanele Vârstnice, în vederea identificării cazurilor în nevoie, precum și în vederea acordării suportului pentru specializarea și calificarea personalului care să contribuie la derularea acestui proiect.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-nemultumit-vinde-un-om-pe-internetvand-prost-costa-4639-de-lei/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa  comunicat de presă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor