logo
RNTV Live

Al doilea test, în a doua zi consecutivă

tricolorul-lmv-steaua-amical-650×256
Cristian Anghelescu

După ce, vineri seară, Tricolorul LMV s-a întâlnit cu Steaua București, într-un antrenament comun, la Complexul Sportiv „Tel George Junior” din Ploiești, aseară s-a deplasat la Dobroești, pentru un meci de verificare în compania echipei CSM București.

Antrenorii Stancu și Marinescu au urmărit, în această partidă test, să verifice modul în care se integrează în schemele de joc ale echipei cei trei nou-veniți: Tomasz Rutecki, Daniel Vargas și Pavel Dushkov. Spre deosebire de întâlnirea cu Steaua, de data aceasta au evoluat toți componenții echipei, în mai multe formule de joc. S-au disputat patru seturi, toate revenind gazdelor, scorul fiind mai puțin important pentru antrenorii celor două echipe.

În continuare, de săptămâna viitoare, Tricolorul LMV își va continua antrenamentele la Ploiești în vederea reînceperii Diviziei A1, primul meci oficial din 2017 urmând să aibă loc sâmbătă, în deplasare, cu Știința Bacău, partidă programată la ora 17:00, contând pentru etapa a III-a din returul Fazei I.

sursa: tricolorullmvploiesti

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor