logo
RNTV Live

Alarmant! La fiecare oră 9 români părăsesc ţara din cauza condiţiilor de trai

Alarmant! România pierde câte 9 români pe oră
Mihai Constantinescu

România pierde câte 9 români pe oră

Alarmant! La fiecare oră 9 români părăsesc ţara, notează digi24.ro. Nivelul de trai din propria ţară îl goneşte pe români spre alte orizonturi. Dacă nu ar exista aceste fenomen al plecărilor masive. bugetul statului ar câştiga de pe urma lor jumătate de miliard de euro anual.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/profesoara-romania-ajuns-sa-mature-strazile-italia/

Studiul făcut de Organizaţia Naţiunilor Unite demonstrează că sunt 3.400.000 de români în Diaspora. Acest lucru înseamnă 17% din populaţia României. Este unul dintre cele mai mari procente pentru o ţară care nu a fost afectată de conflicte armate.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-sclavia-se-poarta-si-prahova-afla-cum-au-fost-pacalite-si-umilite-mai-multe-campinence-chiar-de-patronul-lor-declaratii-halucinante/

În Uniunea Europeană, ţara noastră se clasează pe locul şapte ca număr de locuitori, însă fenomenul plecărilor este foarte accelerat. Doar Croaţia, Bulgaria, Letonia şi Lituania au înregistrat scăderi mai mari, protrivit Eurostat.

România pierde şi investiţia făcută în specializare, având în vedere că mulţi dintre cei care îşi văd viitorul în altă ţară sunt înalt calificaţi.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

sursa digi24.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor