logo
RNTV Live

ALDE Prahova solicită demisia lui Adrian Dobre:”Greva TCE Ploiești a aruncat orașul în haos”

ALDE Prahova solicită demisia lui Adrian Dobre:”Greva TCE Ploiești a aruncat orașul în haos”
Mihai Constantinescu

ALDE Prahova cere demisia primarului Ploieştiului

Reprezentanţii ALDE Prahova sunt de părere că singurul vinovat pentru dezastrul produs în  această dimineaţă, când transportul public din Ploieşti a fost paralizat, este primarul Adrian Dobre.

Situaţia putea fi rezolvată încă din luna septembrie, spun aceştia.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/alde-sustine-ideea-votului-in-doua-tururi-pentru-alegerea-primarilor/

“Greva TCE Ploiești a aruncat orașul în haos. Este inacceptabil ca în ultima zi lucrătoare înainte de Ziua Națională a României, ploieștenii să aibă de suferit, neputând utiliza transportul în comun.

În condițiile în care primarul Adrian Dobre a avut încă din luna septembrie hotărârea Consiliului Local Ploiești prin care trebuia să vireze banii așteptați de TCE, unicul vinovat pentru această situație este primarul municipiului Ploiești!” se menţionează într-un comunicat de presă ALDE Prahova.

ALDE Prahova cere demisia primarului

“Domnule Adrian Dobre, v-ați dovedit încă odată incompetența și lipsa de profesionalism în conducerea acestui oraș. Vă solicităm urgent să vă prezentați demisia!

Ne întrebăm cine plătește pentru miile de ore de întârziere pe care ploieștenii le au la locul de muncă, pentru eforturile celor care s-au chinuit să ajungă la școală sau la spital? Cine plătește, domnule primar?”, se menţionează într-un comunicat de presă ALDE Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor