logo
RNTV Live

Alertă în Prahova! Un minor de la un Centrul de Plasament din Breaza, dispărut fără urmă

disparut
Mihai Constantinescu

Alertă în Prahova! Un minor de la un Centrul de Plasament din Breaza, dispărut fără urmă

Astăzi, 6 Octombrie a.c., in jurul orelor 09:10, Poliția Orașului Breaza a fost sesizată de catre reprezentanții Centrului de Plasament Breaza, despre faptul ca minorul instituționalizat VALOCSIK ALESSANDRO GIULIANO, in varsta de 16 ani, a plecat de la centru si nu a mai revenit.

Se pare ca acesta ar fi plecat în aceasta dimineaţă, în intervalul orar 07:20-08:30, posibil cu destinația municipiul Bacău.

La momentul disparţtiei purta blugi de culoare albastră, cu tăieturi în zona genunchilor, un hanorac albastru si era incaltat cu adidasi de culoare albastru cu negru.
Semnalmente:
1,70 metri inaltime, greutate cca 60 kg, păr saten tuns scurt in părți, cu suvițe blonde, ochi caprui, fata ovala, ten deschis, fara semne particulare.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparuta sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor