logo
RNTV Live

ALERTĂ: Un microbuz plin cu turiști străini s-a răsturnat la Salina Slănic!

microbuz rasturnat
Ciprian Radu

Un microbuz plin cu turiști străini s-a răsturnat

UPDATE 3: Accidentul s-a produs între etajele 9 și 10, în subteran. La spital au fost transportați toții pasagerii, 22, dintre care 8 copii. Niciunul nu a suferit răni grave. Toți sunt israelieni. Șoferul microbuzului este român și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Consului statului Israel s-a deplasat la Spitalul Județean Ploiești, acolo unde se află toți cei 22 de turiști. 

UPDATE 2: 10 persoane au plecat deja la spital. Potrivit ISU Prahova, acestea nu sunt rănite grav. Au diferite traumatisme, dar viața nu le-a fost pusă în pericol.

UPDATE 1: Turiștii din microbuzul răsturnat au fost evacuați și aduși în zona de îmbarcare. Sunt, în total, 22 de persoane, din care 8 copii. Echipajele medicale au procedat la trierea acestora.

Un microbuz cu turiști străini s-a răstunat în timp ce efectua circuitul în Salina Slănic. 

Turisștii sunt din Israel. Potrivit primelor date sunt mai mulți răniți. În microbuz se aflau 19 pasageri.

Autoritățile sunt în alertă.

Este o adevărată desfășurare de forțe. În total, sunt 10 autospeciale de salvare la fața locului, c5 de SAJ Prahova și 5 de la ISU Prahova.

Vom reveni cu detalii.

Foto cu caracter ilustrativ

Surse: SAJ Prahova, ISU Prahova, IPJ Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor