logo
RNTV Live

Alexandra Ionescu îşi doreşte să nu mai existe câini fără stăpân pe străzile Ploieştiului. Vezi ce face tânăra pentru ca visul său să devină, într-o zi, realizabil-Video

Raluca Eparu

Are 33 de ani şi şi-a găsit menirea în a ajuta animalele cu sau fără stăpân. Chiar dacă pentru a face asta nu mai are timp pentru ea şi toţi banii pe care îi câştigă merg spre această pasiune. Este viaţa pe care a ales să o ducă ploieşteanca Alexandra Ionescu, preşedintele unei asociaţii care îşi propune să nu mai existe câini fără stăpân în Ploieşti, dar şi în judeţul Prahova. De aceea, cu ajutorul a trei medici veterinari şi a patru voluntari, ea luptă pentru sterilizarea maidanezilor.

În acest moment la asociaţia de pe strada Găgeni din Ploieşti (vis a vis de sediul TCE) se află cinci căţei frumoşi, vaccinaţi, deparazitaţi, sterilizaţi şi mai ales foarte iubitori care aşteaptă să fie adoptaţi. 

Fără a pune la socoteală manopera, o sterilizare costă aproximativ 40 de lei, bani care se duc pe consumabilele necesare în timpul operaţiei. Toţi cei care doresc să ajute Asociaţia Romanian Stray Dogs Ploiesti o pot face donând în conturile de pe ecran. În plus, companiile pot redirectiona pana la 20% din impozitul pe profit, iar persoanele fizice pot completa formularul 230 pentru redirectionarea a 2% din impozitul perceput de stat, data limita fiind 25 mai.

Banca Transilvania (Ploiesti)

RO35 BTRL RONC RT0V 1575 1701 cont in lei

RO20 BTRL EURC RT0V 1575 1701 cont in euro

Cei care vor să ajute şi mai mult ca Ploieştiul să rămână fără câini maidanezi în anii ce vor urma o pot ajuta pe Alexandra şi cu o masă nouă de chirurgie, o targă mobilă sau un aparat de hematologie. Toate acestea sunt necesare pentru ca mai multe patrupede să primească asistenţă medicală la asociaţie.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor