logo
RNTV Live

Alexandrion și Petrolul, un parteneriat indestructibil!

main alex
Cristian Anghelescu

În această seară, la restaurantul Plaisir, sala Gold Room, a avut loc conferința de presă extraordinară prilejuită de parteneriatul dintre Alexandrion Grup România, liderul pieței producătorilor locali de băuturi spirtoase și Petrolul Ploiești, una dintre cele mai iubite și mai respectate echpe de fotbal din paisajul soccerului românesc.

Invitații principali ai evenimentului au fost Răzvan Vasile, directorul comercial al Alexandrion Grup, Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al societății, Mircea Dridea, președintele de onoare al Petrolului și Cristi Vlad, președintele clubului.

În discursul său, Răzvan Vasile a ținut să puncteze importanța evenimentului, catalogând parteneriatul cu Petrolul drept unul deosebit: “Este o seară mare pentru noi, seară în care facem public continuarea parteneriatului nostru cu Petrolul, pentru al treilea an consecutiv! Acest parteneriat este unul deosebit atât pentru societatea Alexandrion cât și pentru fundația cu același nume cu atât mai mult cu cât Ploieștiul, Prahova, reprezintă casa noastră, a celor de la Alexandrion! În toată această perioadă de trei ani am arătat că suntem un partener de nădejde care susține tradiția și performanța, chiar dacă acum echipa evoluează la eșalonul al patrulea! Este o promisiune, vom fi alături de <<lupii galbeni>> până vor reveni în prima ligă!”

Mircea Dridea a comentat, la rându-i, despre “greutatea” evenimentului: “Este un moment important, mai ales pentru echipă! Sunt fericit că Alexandrion a ales să continue cu noi și să ne crediteze drept continuatori ai Petrolului dintotdeauna! Pentru că această mare firmă la nivel local și național a rămas lângă noi reprezintă un mare atu pentru viitor! Aș dori ca și cei care încă mai au rețineri vizavi de continuitatea firească a Petrolului să ia aminte la acest exemplu cu totul deosebit! Este clar, Alexandrion este prietenul Ploieștiului, al Petrolului! Vrem să-i asigurăm că nu ne vom face și, implicit, nu-i vom face de râs, niciodată!”

Valentin Popescu: “Vreau să cred că valoarea acestui parteneriat este una extrem de importantă iar Alexandrion, așa cum a făcut-o mereu – chiar și atunci când mulți au plecat de lângă echipă, anul trecut! – va rămâne să sprijine și acum, când este mai greu, dar și pe viitor!”

Cristi Vlad: “Faptul că o firmă atât de mare precum Alexandrion vine lângă Petrolul momentului, confirmă că drumul pe care am plecat este unul corect, așa cum de altfel ne-am și propus! Sunt fericit că la un așa mare eveniment sunt prezenți alături de noi foști fotbaliști, oficiali, reprezentanți ai suporterilor, mass-media! Se dovedește că Petrolul este o forță și… va rămâne așa!”

După conferința de presă, toți cei invitați au putut savura licorile propuse de organizator, faimosul vinars Brâncoveanu – gamele XO, VSOP și VS – captând nenumăratele papile gustative!

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor