logo
RNTV Live

Alegerea primarului în două tururi de scrutin. PMP a demarat o nouă campanie

Bilanţ 2017, priorităţi 2018
rnews

Partidul Mișcarea Populară-Prahova a strâns 35.000 de semnături de la cetățeni pentru susținerea alegerii primarului în două tururi de scrutin.

Filiala Prahova a Partidului Mișcarea Populară a încheiat campania de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei noastre de modificare a legislației electorale în sensul revenirii la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

35.000 de prahoveni au răspuns pozitiv invitației PMP de a susține o modificare legislativă de natură să democratizeze alegerea primarilor, să le confere acestora legitimitatea votului unei majorități a cetățenilor localității pe care aceștia o administrează. Campania s-a desfășurat pe parcursul a șase luni, în majoritatea absolută a orașelor și a satelor din județ. În zilele acestei campanii,membrii PMP au mers din casă în casă pentru a-i face pe oameni să înțeleagă importanța acestei inițiative.

Le mulțumim celor 35.000 de prahoveni care au semnat pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin și zecilor de mii care au ascultat vocea noastră. Vocea și semnătura lor sunt cel mai important argument al nostru în lupta cu majoritatea PSD pentru a adopta acest proiect de lege. Îi asigurăm pe oameni că ne vom lupta din toate puterile și cu toată convingerea pentru ca alegerea primarilor în două tururi de scrutin, așa cum este legitim și democratic, să devină lege a declarat Președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor