logo
RNTV Live

Alocaţii pentru copii de la primărie în valoare de până la 428 de lei. Cine poate beneficia

Mihai Constantinescu

Familiile sărace cu copii, a căror venituri nu depăşesc lunar suma de 530 de lei, pot beneficia de ajutor de la primărie pentru creşterea micuţilor. Mai exact, este vorba despre o alocaţie în valoare de până la 428 de lei. De aceşti bani pot beneficia însă doar acele familii în care copii frecventează cursurile şcolare şi nu au absenţe. Importantă este şi disciplina. Cei care au nota la purtare mai mică de 8 nu pot beneficia de aceşti bani.

Familiile care au în întreţinere un copil cu handicap şi acesta nu poate frecventa cursurile şcolare pot beneficia de acest ajutor de primării. Banii se acordă în felul următor.

Pentru familia formată din soţ-soţie sau bărbatul şi femeia necăsătoriţi al cărei venit net lunar/membru de familie se situează pana la 200 de lei: 82 de lei pentru familia cu un copil 164 de lei pentru familia cu doi copii 246 de lei pentru familia cu trei copii 328 de lei pentru familia cu patru sau mai multi copii. Pentru familia formată din soţ-soţie sau bărbatul şi femeia necăsătoriţi al cărei venit net lunar/membru de familie se situează între 201 şi 530 de lei: 75 de lei pentru familia cu un copil 150 de lei pentru familia cu doi copii 225 de lei pentru familia cu trei copii 300 de lei pentru familia cu patru sau mai mulţi copii.

Citeşte continuarea aicifoto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor