logo
RNTV Live

Alocaţii în valoare de 400 de lei pentru fiecare copil. Ce condiţie ar trebui îndeplinită

Asursa foto Antena 1
Mihai Constantinescu

Senatorul Ioan Agrigoroaei şi-a dat seama că alocaţia de acum este praf în ochi

Alocaţii în valoare de 400 de lei pentru fiecare copil. Asta se doreşte prin proiectul iniţiat de către senatorul Ioan Agrigoroaei. Acesta şi-a dat sema că suma actuală este mult prea mică pentru nevoile unui copil şi vrea să schimbe situaţia.

„Ce poate face un copil, o familie cu 85 de lei lunar? Nimic. Daca ar primi macar 100 de euro, atunci, cu acei bani intr-adevar se poate face ceva. Nu toti vor primi acesti bani”,a declar senatorul.

Există o condiţie pentru a primi această sumă de bani. Mai exact, beneficiarul nu trebuie să absenteze de la orele de curs de la şcoală sau grădiniţă. Senatorul este de părere că astfel nivelul de educatie va creste simţitor.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/?s=singurul+profiler

„Alocatia de stat pentru copii in cuantumul stabilit va fi cheltuită defalcat: 30% pentru îmbrăcăminte, 30% pentru alimente, 25 pentru bunuri care contribuie la educaţie (cărţi, reviste, internet, computer, echipament sportiv), 15% tabere sau excursii educaţionale”, se menţionează în proiect.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa ştirilekanald.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor