logo
RNTV Live

“Am convingerea că noi suntem generația care va face Unirea”- Deputat Cătălina Bozianu

pmp la chisnau
rnews

Eu sunt cei care și-au dat mâna pentru UNIRE

Liderii Partidului Mișcarea Populară au fost prezenți ieri, la Chișinău, unde au mărșăluit pentru unirea Republicii Moldova cu România.

PMP Prahova este partidul care a înaintat mai multe documentE  în consiliile locale din județ pentru înfăptuirea UNIRII.

Într-un mesaj postat pe retelele de socilaizare, deputatul prahovean Cătălina Bozianu, vorbește despre emoția unui astfel de eveniment. Mai mult, aceasta consideră că acum este momentul în care românii au puterea de a a considera râul Prut o apă și nu o graniță.

Am avut privilegiul de a participa, alături de președintele Traian Băsescu și de o numeroasă delegație a Partidului Mișcarea Populară, la Marea Adunare Centenară de la Chișinău. A fost un moment important pentru mișcarea unionistă de pe ambele maluri ale Prutului (în care, PMP este vârf de lance) pentru că ne-a dat prilejul ca, plecând de la momentul istoric de acum 100 de ani, să privim cu încredere la viitorul nostru ca națiune unită. Am convingerea că noi suntem generația care va face Unirea. Luând exemplul înaintașilor noștri, pentru copiii noștri. – deputat PMP Cătălina Bozianu

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor