logo
RNTV Live

„Am strigat că sunt ziarist și am ridicat mâinile deasupra capului. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul, altul mi-a dat un picior în spate” Jurnalist HOTNEWS agresat de cptre jandarmi

robert mihaescu
rnews

Jurnalistul HotNews.ro, Robert Mihăilescu, a fost lovit cu pumnii și picioarele de jandarmi la mitingul Diasporei din Piața Universității, după ce Jandarmeria a început intervenția în forță împotriva manifestanților.

Un bărbat în civil, îmbrăcat în haine de culoare deschisă, care dădea ordine jandarmilor, a venit dintre aceștia și l-a tras pe ziarist în mijlocul jandarmilor.

„Transmiteam LIVE intervenția jandarmilor. Bărbatul în alb m-a prins de mână și mi-a smuls telefonul. I-am strigat că sunt ziarist și am ridicat mâinile deasupra capului, cu legitimația care se afla la gât ridicată în aer. Bărbatul m-a tras în mijlocul jandarmilor cărora le-a spus: ‘Luați-l și pe ăsta’. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul și m-a împins în spatele cordonului în timp ce un al jandarm mi-a mai dat un picior în spate. I-am cerut să îmi dea telefonul înapoi, spunându-le din nou că sunt ziarist. Un jandarm m-a înjurat și m-a lovit cu piciorul. În acest timp, un alt jandarm zdrobea de asfalt telefonul meu”, a povestit Robert Mihăilescu.

Pe înregistrarea video sunt salvate doar imaginile până la smulgerea telefonului mobil.

Ziaristul a depus plângere la Secția 1 de Poliție.
Video aici:
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor