logo
RNTV Live

Americanii fac investiţii puternice în extinderea unei fabrici din Prahova. Sunt create noi locuri de muncă

americanii Investiţie de două milioane de euro în fabrica de la Urlaţi/ sursă foto sites google.com
Mihai Constantinescu

Investiţie de două milioane de euro în fabrica de la Urlaţi

Americanii fac investiţii puternice în extinderea unei fabrici din Prahova. Este vorba despre producătorul american de ambalaje din PET Plastipak. Investiţia se ridică la două milioane de euro pentru extinderea fabricii de la Urlaţi.

Construcţia noii hale Plastipak va aduce cu sine noi locuri de muncă în oraşul Urlaţi . Va avea o contribuţie majoră la dezvoltarea economică a zonei. Ne bucurăm foarte mult că există investitori care aduc valoare oraşului nostru”, a declarat pentru zf.ro  Marian Măchiţescu, Primarul oraşului Urlaţi. 

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/investitia-unui-gigant/

Extinderea fabricii de la Urlaţi presupune construcţia unei hale de depozitare, două silozuri dar şi efectuarea de modificări interioare şi extindere în zona de birouri.

Finalizarea lucrărilor se va face în luna octombrie.

Plastipak proiectează şi produce ambalaje pentru băuturi, produse de curăţat de larg consum, alimente, produse industriale, produse din industria auto, îngrijire personală şi produse de specialitate, inclusiv bere, vin şi băuturi distilate.

sursa zf.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor