logo
RNTV Live

Ana Luiza Filiorianu și Denisa Mailat pleacă la Grand Prix-ul de la Kiev

gimnastiq
Cristian Anghelescu

Antrenoarea Maria Gîrba a declarat astăzi că pleacă alături de sportivele sale Ana Luiza Filiorianu și Denisa Mailat la Grand Prix-ul de gimnastică ritmică de la Kiev.

Ana Luiza Filiorianu, participantă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost cea mai bună sportivă a anului trecut a Federației Române de Gimnastică Ritmică, iar junioara Denisa Mailat a ocupat locul patru în această ierarhie.

”Plec cu Ana Luiza Filiorianu și junioara Denisa Mailat la Grand Prix-ul de la Kiev. Obiectivul nostru de performanță sportivă este calificarea într-o finală. Remarc faptul că fetele s-au antrenat bine și sunt în progres evident cu realizarea exercițiilor. Sunt sănătoase și motivate. Eu sunt mulțumită de pregătirea făcută, sunt în programul stabilit”, a spus Maria Gîrba.

În continuare, ea a precizat: ”Sperăm în evoluția lor bună în perioada următoare, să ajungem apoi la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo, ediția 2020, unde să facă o figură frumoasă”.

Luiza Filiorianu, care speră la calificarea pentru Jocurile Olimpice din anul 2020, s-a clasat, la Olimpiada de la Rio de Janeiro, pe locul 22 din 26 de sportive.

sursa: mediafax

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor