logo
RNTV Live

Anchetă a Poliţiei după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen în baia unui liceu din Prahova/UPDATE

sursă foto digi 24.ro
Mihai Constantinescu

Anchetă într-un liceu din Prahova

Anchetă a Poliţiei după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen în baia unui liceu din Prahova/UPDATE

Poliţiştii au declanşat o anchetă după ce un elev de 15 ani din clasa a IX-a la Liceul Tehnologic Bălțești, ar fi introdus în incinta unității de învățământ un spray iritant-lacrimogen cu ardei. Un alt tânăr a pulverizat spray-ul în baia unităţii şcolare. Trei fete au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

“Din primele verificări se pare că un tânăr de 15 ani, elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic Bălțești, ar fi introdus în incinta unității de învățământ un spray iritant-lacrimogen cu ardei, iar în jurul orelor 11:00, un coleg de-ai săi, în vârstă de 16 ani (clasa a X-a), l-ar fi utilizat în toaleta băieților.
În urma evenimentului, trei eleve cu vârste cuprinse între 16-17 ani (două eleve clasa a X-a, o elevă clasa a XI-a), au acuzat o stare de rău, fiind solicitată ambulanța.

Tinerele au fost asistate medical la fața locului și ulterior transportate la spital.
În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, sub supravegherea și coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte”, au spus reprezentanţii IJP Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/proiect-inedit-demarat-de-parinti-si-tineri-din-ploiesti-pentru-a-proteja-copiii/?fbclid=IwAR0j74JdBmJjc9GGQRpIyP0CQBZk13iAkF824T79ht3Y6rcUF5yzwdRHCfc

Pentru m,ai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor