logo
RNTV Live

Angajări necontrolate pe funcții de conducere și muncitori neplătiți! Se întâmplă la SGU Ploiești!

Intrarea în parcarea unei bănci, blocată de directorul SGU
rnews

Un nou scandal la SGU Ploiești!

Scandal uriaș la SGU Ploiești! Noul director Ovidiu Negulescu și Ionuț Crețu, membru în CA, sunt la cuțite! Negulescu ar fi făcut gafe uriașe, care l-ar putea costa funcția! 

Membrii Consiliului de Administrație de la SGU Ploiești s-au făcut luntre și punte să-l îndepărteze pe Donald Constantin din funcția de director. Nu este însă bine nici cu actualul!

Potrivit surselor Republika News, spre deosebire de Donald, Ovidiu Negulescu și-a făcut-o cu mâna lui!

CITEȘTE și Angajații SGU sunt revoltați! Nu au bani să-și trimită copiii la școală!

Planul de achiziții al SGU Ploiești ar fi fost schimbat fără acordul Consiliului de Administrație! De altfel, planul nici nu a fost semnat de către Elena Trican, directorul economic.

În plus – susțin sursele noastre -, Negulescu ar fi intenționat să angajeze trei persoane în funcții de conducere, fără ca posturile să fie bugetate!

Asta, în condițiile în care angajații nu-și iau salariile și tichetele de masă la timp. De altfel, din această cauză, Republika News a primit mai multe mesaje din partea muncitorilor de la SGU. Oamenii s-au plâns, de exemplu, că au rămas fără bani chiar înainte de începerea școlilor.

Toate acestea au săpat o prăpastie adâncă între noul director și Consiliul de Administrație. Și, se pare că nimeni nu-i mai poate salva funcția lui Ovidiu Negulescu! Potrivit surselor noastre nici PSD și nici ALDE nu-l mai susțin pe directorul care continuă să ducă societatea spre dezastru.

De altfel, potrivit unui angajat al SGU, martor la eveniment, Negulescu și Crețu s-au certat azi și s-au înjurat ca la ușa cortului, chiar în curtea societății!

Republika News l-a contactat pe Ovidiu Negulescu pe data de 18 septembrie. Am dorit să luăm punctul de vedere al domniei sale despre cele trei angajări în posturi de conducere. De asemenea, am solicitat un răspuns privind întârzierile salariilor la SGU.

Directorul societății ne-a solicitat să facem o cerere scrisă în acest sens. Solicitarea respectivă a fost trimisă în aceeași zi. Și avem confirmarea că Negulescu a primit întrebările la mapă și le-a și văzut, chiar a doua zi de dimineață.

De atunci însă, nu am primit niciun răspuns.

Pană atunci, așteptăm un răspuns și din partea primarului Adrian Dobre, care a promis de mai mult timp o anchetă la societatea administrată de către Primăria Ploiești.

 

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor