logo
RNTV Live

Angajaţii CSM trebuie plătiţi! Campanie republikanews.ro. Ion Eparu, deputat PSD, fost consilier local la Ploieşti: „Primarul trebuie să găsească o soluţie!”

1004690_1378505325727237_1965575349_n
rnews

„Problema la CSM este complicată şi poate fi văzută din două perspective: existenţa suspiciunilor cu privire la modul în care au fost cheltuiţi banii la CSM şi viziunea noului primar în legătură cu sportul. Sportul cere soluţii „inteligente”. CSM a fost făcut pentru sportul de masă şi pentru perspectiva de a rezolva problemele sportului de performanţă din oraş pe cât e posibil. Cele două trebuie tratate categoric în mod distinct. Sportivii trebuie să-şi primeasă banii, aici nu încape discuţie. Şi asta trebuie să se întâmple în mod legal. Când Adrian Dobre a candidat trebuia să se gândească că vor apărea şi probleme dificile care trebuie rezolvate. Acum a apărut aşa ceva. El este primarul şi el trebuie să găsească soluţia. Aşa cum oraşul dă bani pentru filarmonică, teatru, casa de cultură, aşa trebuie să dea şi pentru CSM, cu atât mai mult cu cât existe secţii cu performanţe. Performanţa nu se mai poate face fără bani şi asta se vede clar din rezultatele la olimpiadă”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor