logo
RNTV Live

Angajaţii SGU, minţiţi din nou. Sindicatul reacționează

Angajați SGU neplătiți
Mihai Constantinescu

Neplata integrală a salariilor a stârnit revoltă printre angajaţii SGU

Angajaţii SGU, minţiţi din nou. Au primit iluzii în loc de salarii. Directorul SGU, Ovidiu Negulescu, a confirmat faptul că există unele probleme în ceea ce priveşte plata salariilor. Acesta a explicat că societatea trece printr-o perioadă economico-financiară dificilă, fapt contrazis de liderul de sindicat al societății, Ionuț Ionescu, care afirmă că societatea se află pe profit.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/exclusiv-angajatii-sgu-neplatiti-ce-risca-cei-care-au-curajul-sa-vorbeasca/

Astăzi, pe pagina de Facebook a SGU s-a anunţat că situaţia s-a remediat şi că salariaţii se pot prezenta la casieriile societăţii pentru a-şi ridica banii.

“Informatie plati salarii

Conducerea SC SGU Ploiesti anunta ca salariatii (cu exceptia personalului TESA), care sunt platiti prin casierie, sunt asteptati astazi la sediul societatii pentru ridicarea salariului. Pentru angajatii care primesc salariul pe card, sumele vor fi disponibile in cont incepand cu ziua de miercuri, se menţionează în postare.

Salariaţii, minţiţi din nou

Cei care au sperat că vor încasa astăzi banii s-au prezentat de urgenţă la casierie. Numai că, în loc de salarii au primit iluzii. Mulţi dintrei ei susţin că au primit doar o mică parte din bani. Într-un comentariu de pe pagina de Facebook a SGU, se specifică faptul că unii angajaţi au plecat acasă cu 130 de lei.

“Ce să fac cu ei? Nici lumina nu poți plăti”, a comentat  Marius Constatin.

“Parțial, 130 Ron. Sau cel puțin atât s-a dat la unii”, a adăugat şi Rbw Club.

” Nu pot să cred…aşa ceva…” a comentat Mony Ana.

Angajaţii SGU amenință cu declanșarea unor proteste de mare amploare dacă situația se va repeta. Potrivit, liderului de sindicat al SGU, Ionuț Ionescu, au fost strânse semnături pentru declanșarea unui conflict de muncă. Există și angajați care au afirmat  insă că le este frică să semneze.

Presedintele Sindicatului SANSA, Ionuț Ionescu,  a emis deja un comunicat de presa referitor la notificarea angajatorului conform prevederilor legale.

 

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor