logo
RNTV Live

ANUNŢ CFR Călători. Legături directe către Salonic, Istanbul şi Sofia. Vezi de când şi preţuri

sursa foto Trecator prin lume
Mihai Constantinescu

Mergi cu trenul către Salonic, Istanbul sau Sofia

ANUNŢ CFR Călători. Legături directe către Salonic, Istanbul şi Sofia. Vezi de când şi preţuri.

Din iunie poţi ajunge în Salonic, Istanbul sau Sofia şi cu trenul. Anunţul tocmai a fost făcut de către reprezentanţii CFR Călători. În perioada iunie – octombrie 2018, pasagerii vor avea legături directe de la Bucureşti  către  Salonic,  Halkali/Istanbul, Sofia şi retur. Pasagerii îşi pot rezeva deja biletele de călătorie la aceste trenuri.

Potrivit CFR Călători trenul către Turcia va circula zilnic între 3 iunie – 1 octombrie 2018 şi va avea în compunere un vagon cuşetă cu 4 locuri în cabină. Acesta va pleca din stația Bucureşti la ora 12:45 şi va sosi în stația Halkali dimineaţa, la ora 7:40. Între Halkali şi gara Sirkeci, din centrul oraşului Istanbul, compania feroviară turcă (TCDD) asigură transport auto, astfel:

  • cu plecare din Halkali la ora 8:00 și sosire în Istanbul la ora 9:00.
  • cu plecare din Istanbul la ora 20:00 și sosirea în Halkali la ora 21:00.

Din stația Halkali trenul pleacă la ora 21:40 și ajunge în staţia București la ora 19:00, a doua zi. O călătorie dus către  Halkali/Istanbul costă aproximativ 54 euro, la  vagon cuşetă cu 4 locuri. Preţurile pot varia în funcţie de cursul valutar.

Pasagerii care doresc să ajungă cu trenul în Grecia, vor putea călători între Bucureşti Nord – Salonic şi retur,  o dată pe săptămână, cu plecare vineri la ora 12:45 din Bucureşti şi sosire în Salonic sâmbăta la ora 6:30. Întoarcerea se face duminica cu plecare din statia Salonic la ora 23:10 și sosire în staţia Bucureşti Nord luni, la ora 19:00. Trenul care circulă către Grecia va avea în compunere un vagon clasa a 2-a, un vagon cuşetă cu 6 locuri, respectiv 4 locuri în cabină. Un bilet de călătorie dus, Bucureşti – Salonic, costă aproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a, 56 euro la vagon cuşetă de 6 locuri şi 62 euro la vagon cuşetă de 4 locuri.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-rapa-diavolului-locul-unde-comorile-ard-si-bantuie-duhurile-rele-este-la-doar-cativa-kilometri-de-ploiesti-2/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor