logo
RNTV Live

Anunț important pentru locuitorii din zona de sud a Ploieștiului

apa-1457370700
rnews

Presiune scăzută la apa potabilă

In perioada 15 – 16 octombrie, intre orele 23.00 – 03.00, APA NOVA Ploiesti va asigura alimentarea cu apa potabila la presiune scazuta in cartierul Sud (strazile Mihai Eminescu, Fat-Frumos, Bobalna, Veronica Micle, Depoului, Traian Vuia, Pajurei etc.), cartierul Bariera Bucuresti (strazile Industriei, Barcanesti, Rezervoarelor, Bulevardul Bucuresti), cartierul Mimiu si cartierul Petrolului – Ghighiu, in cadrul operatiunii de reparare a conductei de transport a apei potabile de pe strada Cozia.

APA NOVA regretă disconfortul produs de aceste lucrări, însă aceste  lucrari sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apa potabila.

Eventualele reclamatii si solicitari de informatii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploiesti, la numarul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reteaua Telekom Romania, iar din alte retele de telefonie fixa sau mobila la numarul 0244 407630 (apel taxabil).

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor