logo
RNTV Live

Anunţ important. Se întâmplă astăzi şi mâine la Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere

Modificări importante la obținerea pașaportului temporar!
Mihai Constantinescu

Progamul de la Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere

Reprezentanţii Prefecturii Prahova anunţă că Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august.

Persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 și 17 august a.c. trebuie să aibă în vedere că unitățile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective. Decizia a fost aplicată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne. Luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie și a permiselor de conducere.

Astfel, taxele trebuie achitate la unitățile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unitățile CEC Bank, se mai precizează în comunicat.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/groaza-printre-copii-un-sofer-beat-a-intrat-cu-masina-intr-un-loc-de-joaca-mai-multi-copii-raniti/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor