logo
RNTV Live

Anunț public privind decizia etapei de încadrare  (titularul proiectului)

Investiţii importante
Mihai Constantinescu

 Anunț public privind decizia etapei de încadrare  (titularul proiectului)

 

S.C. HIDRO PRAHOVA S.A., titular al proiectului: “Înlocuire rețea distribuție apă și branșamente strada Eternității și strada Cuza Vodă, orașul Urlați”, anunță publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M PRAHOVA, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:  Înlocuire rețea distribuție apă și branșamente strada Eternității și strada Cuza Vodă propus a fi amplasat în orașul Urlați.

  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autioritații competente pentru protecția mediului A.P.M. PRAHOVA din Ploiești, Str. Gh.Gr. Cantacuzino nr. 306, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro. Publicul interest poate înainta comentarii/ observații la încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 28.07.2019. 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor