logo
RNTV Live

Anunţă. Se întrerupe apa potabilă pe mai multe străzi din Ploieşti

străzi din Ploieşti sursă foto Radio Iasi
Mihai Constantinescu

Străzi fără apă potabilă

Anunţă. Se întrerupe apa potabilă pe mai multe străzi din Ploieşti

Mai multe străzi din Ploieşti râmân fără apă potabuilă! Miercuri, 17 iulie, APA NOVA Ploieşti va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 09.00 – 11.00, pe străzile: – Râfov (nr. 53 – 121 si 10 – 72), Pieţii, Lanului, Izlazului, Traian Savulescu, Atelierului, Trenului, Târgului si Uzinei, în cadrul operaţiunii de cuplare a noilor conducte de apă de pe străzile Pieţii, Trenului şi Atelierului la reţeaua de distribuţie a apei potabile din zonă; – Dorului şi Acarului (nr. 2A), în cadrul operaţiunii de înlocuire a branşamentului de apă de pe strada Dorului nr. 24.

Aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.

Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixa sau mobila la numărul 0244 407630 (apel taxabil).

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor