logo
RNTV Live

Apa caldă și încălzirea va fi întreruptă astăzi la mai multe blocuri de pe strada Republicii şi Malu Roşu

calorifer
Mihai Constantinescu

Apa caldă și încălzirea va fi întreruptă astăzi la mai multe blocuri de pe strada Republicii şi Malu Roşu

Veolia Energie Prahova anunță executarea unui set de lucrări pentru a remedia o avarie survenită pe circuitul primar de termoficare în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșeanu, pentru ziua de 5 februarie 2019.

Astfel, în cursul zilei, furnizarea cu apă caldă și încălzire va fi întreruptă în intervalul orar 08.00 -18.00, pentru blocurile arondate punctelor termice 2,4,5,6,7,12 Republicii și 16 Malu Roșu în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Aleea Cibinului, Andrei Mureșeanu, Intrarea Polux, Intrarea Castor, Sinaii, Zidari și Bănești.

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea energiei termice. 

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor si alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

comunicat Veolia Energie Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor