logo
RNTV Live

Ardea fetele cu fierul de călcat pentru a se prostitua. Cel mai sadic traficant de carne vie se simte neîndreptățit

prostituata
rnews

Cel mai de temut traficant de carne vie cere milă instanței. Zeci de fete au fost chinuite de proxenetul în cauză.

Un bărbat din Galaţi, Florin Munteanu, a cerut Tribunalului revizuirea sentinţei pronunţate în cazul său pe motiv că nu a avut parte de un proces corect, acesta fiind în prezent în executarea unei pedepse de 17 ani de închisoare pentru trafic de persoane.

Instanţa a decis pe 7 mai să judece cererea luna viitoare, dată până la care Florin Munteanu poate depunde dovezile care ar proba injusteţea procesului său. Bărbatul a constituit un grup infracţional alături de Marian Munteanu, Vasile Munteanu şi Roxana Costea, împreună cu care racola minore de 15,16 ani, pe care le obligau apoi să se prostitueze.

Potrivit anchetatorilor, mai multe dintre minore purtau pe trup urmele de arsuri de ţigară şi de fier de călcat, precum şi ale loviturilor cu bâta de baseball administrate de Florin Munteanu şi ceilalţi membri ai grupării sale, făcute în decursul lungilor „şedinţe” de tortură.  Membrii clanului Munteanu au vândut reţelelor internaţionale de prostituţie zeci de tinere. Numai în toamna lui 2009, când au fost prinşi, indivizii racolaseră opt fete cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, pentru practicarea prostituţiei. De pe urma acestora, cei doi au obţinut un „profit” de 25.000 de lei. Multe dintre fete erau trimise în Italia, unde interlopii avea conexiuni cu o serie de infractori de origine română şi albaneză, perioada petrecută în ţară fiind considerată ca „practică şi probă”.

Citeste mai mult: adev.ro/p8em4b

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor