logo
RNTV Live

Armata îi cere lui Becali 36,8 milioane de euro. Vezi de ce

ANAF – BECALI – CONFERINTA
rnews

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a dat în judecată Fotbal Club Steaua Bucureşti, gruparea lui Gigi Becali, pentru folosirea ilegală a mărcii în intervalul 2004-2014, şi solicită daune de 36.826.310 euro. Acţiunea a fost depusă la Tribunalul Bucureşti, din acest moment intrându-se, practic, în linia dreaptă a conflictului dintre Armată şi latifundiar. Procesul va continua, cel mai probabil, indiferent de sentinţa de la Tribunalul Bucureşti, prin recursul taberei învinse la Curtea de Apel, dar această acţiune va lămuri, printr-o tăiere a nodului gordian, dacă Becali are sau nu dreptul să folosească numele Steaua.

“Am depus această acţiune în Instanţă pentru recuperarea prejudiciului cauzat de folosirea ilegală şi frauduloasă a mărcii Steaua din partea FCSB în perioada 2004-2014”, a declarat Florin Talpan, juristul CSA Steaua, pentru site-ul ziare.com.
În replică, Gigi Becali a afirmat, la Antena 3, că “este o tâmpenie. E ca şi cum aş zice că dau în judecată pe cineva pentru că a zis numele meu la televizor. Şi îi cer să îmi dea 70 de milioane. Exact cam aceeaşi speţă este. Vezi, Doamne, că le-am adus un prejudiciu că le-am folosit marca. Instanţa le-a spus clar că marca e marcă şi că reprezintă un produs material. Numele firmei e altceva, apare pe contractele semnate”.

Armata a notificat, în iulie, atât clubul lui Gigi Becali, cât şi FRF şi LPF că folosesc abuziv numele Steaua şi că, dacă nu se vor supune sentinţei definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 3 decembrie 2014, se expun unui proces. Toate cele trei părţi somate au păstrat tăcerea timp de două săptămâni, din 14 până pe 29 iulie, când ProSport a aflat de caz şi a publicat informaţia. După o cerere a publicaţiei noastre şi o altă ezitare, FRF şi LPF au dat răspunsuri oficiale, menţionând că, din punctul lor de vedere, sentinţa ICCJ – care a anulat marca Steaua înregistrată de Becali – nu are niciun efect. Gigi Becali a ieşit şi el la contraatac, mai întâi negând vehement că ar fi primit vreo notificare de la CSA, pentru ca, apoi, pus în faţa actelor, să recunoască şi să afirme că nu i se poate întâmpla nimic.

Citește mai mult pe : http://www.prosport.ro/sport-life/special/armata-l-a-dat-in-judecata-pe-becali-si-cere-36-8-milioane-de-euro-despagubiri-pentru-folosirea-ilegala-a-marcii-steaua-intre-2004-si-2014-ce-argumente-aduce-csa-15732248?

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor