logo
RNTV Live

Arnăutu: “Mioveniul nu este o echipă wow!”

conf antoche si arnautu
Cristian Anghelescu

Arnăutu: “Mioveniul nu este o echipă wow!”

La conferința de presă de dinaintea meciului de Cupă cu Mioveniul de mâine, ora 18:00, au fost prezenți, alături de Tavi Grigore, și Paul Antoche și Sergiu Arnăutu.

Iată ce au declarat aceștia

Ocatavian Grigore

“Meciul cu Mioveniul este un meci greu, chiar foarte greu, care vine în contextul unui campionat în care noi ne dorim promovarea. Suntem singurii în serie care ne-am și anunțat intenția. Alții o bălmăjesc, ba și-ar dori, ba nu, niciodată nu au spus ceva concret!

În plus, argeșenii pot folosi cu obligativitate tineri fotbaliști U-21 iar noi doar U-19! Doi ani diferență este mult, poate chiar foarte mult! Cu toate acestea ne dorim cu ardoare să eliminăm echipa din Mioveni și să ajungem în optimi. Vom avea meci greu, vineri, și va trebui să gestionăm cu atenție această provocare de mâine. Mai ales că avem și un suspendat, aici de față, Paul Antoche!”

Paul Antoche: Șanse egale, 50 la 50!

“Îmi pare rău, foarte rău că nu pot ajuta echipa, mâine. Așa a considerat arbitrul la Saelele, că am faultat la meciul de sâmbătă! Vă spun cu corectitudine, a fost o simplă contră dar acum nu mai putem întoarce timpul! Voi fi în teren, însă, vineri, și vom căuta să mai plusăm cu o victorie. La un astfel de meci șansele sunt egale, 50 la 50! ”

Sergiu Arnăutu: Nu avem nevoie de prelungiri!

 “Am jucat la Mioveni, echipă cu destui jucători de calitate! Nu este o echipă <<wow>>! Părerea mea este că nu sunt peste noi ca valoare! Nu vreau să fiu eu marcator, vreau ca echipa să se bucure în urma unei victorii care să ne ducă în faza următoare. Ar fi excelent să ne putem impune după 90 de minute pentru că ne așteaptă un meci dificil, vineri, și nu avem nevoie de timpi suplimentari de joc! Abia aștept să promovăm, la liga a doua se joacă alt fotbal, nu mai este atât de încâlcit, este mult mai fluent și mai simplu de decis! Sunt convins că ne vor ataca, că vor ieși la joc, ne va fi mai ușor și nouă! Nu vreau să ajungem la penaltiuri, am explicat, vrem să terminăm în 90 de minute!”

 

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor