logo
RNTV Live

Arsenal de arme albe găsit în case indivizilor căutaţi de poliţiştii prahoveni, în această dimineaţă/ UPDATE/ VIDEO

percheziţii scandalagii
Mihai Constantinescu

Scandal finalizat cu percheziţii domiciliare

Arsenal de arme albe găsit în case indivizilor căutaţi de poliţiştii prahoveni, în această dimineaţă/ UPDATE/ VIDEO

Pregătiţi ca de revoluţie. Aşa păreau casele celor percheziţionaţi în această dimineaţă după scandalul din stradă când o persoană a fost rănită uşor şi o maşină a fost avariată. Bâte şi cuţite au fost găsite peste tot în casă, inclusiv într-o maşină.

Conflictul a izbunit sâmbătă, 23 iunie, între mai multe persoane. Una dintre acestea a suferit vătămări corporale care au necesitat transportul la spital, fără a rămâne internată, iar o mașină a fost avariată.

De asemenea, polițiștii au constatat că persoana vătămată condusese autoturismul, fără a poseda permis de conducere, iar în urma solicitării polițiștilor, a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astăzi oamenii legii au făcut mai multe percheziţii. Au fost ridicate obiecte contondente și obiecte tăietoare.

De asemenea, 5 persoane au fost aduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Potrivit unor surse, se pare că la mijloc este vorba de nişte răfuieli. Zona a fost atent supravegheată de poliţişti în ultimele două săptămâni.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/a-preferat-sa-se-omoare-decat-sa-le-spuna-parintilor-ce-s-a-intamplat-avea-doar-15-ani/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor