logo
RNTV Live

Aşa arată mielul de Paşte pentru angajaţii unei societăţi din Ploieşti

caine tce
rnews

Fotografia, mai mult decât sugestivă, a fost postată, în urmă cu puţin timp, de către un angajat al TCE. Angajat care a luat astăzi parte la greva de avertisment declanşată de societatea care asigură transportul public în comun al ploieştenilor.

” Aşa arată mielul de Paşte, al nostru, al celor care lucrăm la Transport Călători Expres” spune ploieşteanul, nemulţumit că şi-ar putea pierde locul de muncă, nemulţumit de atitudinea Primăriei faţă de blocajul financiar în care se află TCE şi, mai ales, nemulţumit că ” este obligat, prin fişa postului, să circule pe nişte mijloace de transport învechite, care pun în pericol siguranţa cetăţeanului”.

Chiar dacă situaţia este atât de gravă acolo, la TCE, iată că oamenii nu şi-au pierdut încă simţul umorului… Fac haz de necaz. Până când, însă, nu se ştie. Mai ales că de miercurea viitoare se anunţă grevă generală pe termen nelimitat.

sursa foto – facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor