logo
RNTV Live

Asfaltări pe timpul nopții la Ploiești. Startul se dă peste o oră

lucrari de asfaltare strada domnisori ploiesti
rnews

LUCRARI DE INTRETINERE-ASFALTARE CAROSABIL, realizate pe parcursul nopții

Primăria Municipiul Ploiești a emis un comunicat prin care a anunțat ca în această noapte se vor derula lucrări de asfaltare pe Strada Gheorghe Doja din Ploiești. Măsura a fost luată pentru a evita aglomerația sau blocarea traficului în zonă.

Iată comunicatul transmis de către Primăria Ploiești

LUCRARI DE INTRETINERE-ASFALTARE CAROSABIL PE STR. GHEORGHE DOJA

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  informează cetățenii , începând de marți, 29 mai 2018, se vor executa lucrări de întreținere – asfaltare carosabil pe strada Gheorghe Doja, pe tronsonul cuprins între străzile Romană și Calomfirescu.

Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”. Programul de lucru se va desfășura în intervalul orar 18.00-06.00. Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor