logo
RNTV Live

Atac la primar. Ce spune Adrian Dobre despre flyerele cu căpușe

confe dobre podul de lemn
Ciprian Radu

Ce spune Adrian Dobre despre pliantele cu căpușe

În Ploiești, au fost împrăștiate pliante despre problema căpușelor. 

Un model conține o fotografie a lui Adrian Dobre, acoperit de căpușe. Celălalt, avertizează părinții să nu lase copiii în parcuri.

 

Flyerele au apărut în oraş după ce ieri a fost anunţată şi soluţia găsită pentru rezolvarea problemei căpuşelor din oraş.

Contactat telefonic, primarul Adrian Dobre nu a dorit să pună respectivele pliante denigratoare în sarcina vreunuia dintre partidele care alcătuiesc majoritatea în Consiliul Local Ploiești. Dar nuici nu bagă mâna în foc pentru ele.

“Este o încercare de denigrare, o tentativă de manipulare a ploieștenilor, într-un moment în care, după cum se știe, ne îndreptăm spre rezolvarea acestei probleme. Nu pot să spun că este un atac politic pus la cale de către PSD sau ALDE. Dar nici nu pot să afirm, cu certitudine, că n-ar fi așa. Oricum, am constatat că, la Ploiești, unii duc lupta politică pînă la un astfel de nivel, la care dezinformarea, denigrarea și minciuna sunt folosite frecvent”, ne-a declarat Adrian Dobre.

Serviciu DDD va fi contractat prin achiziție directă. Documentația va fi întocmită în termen de 10 zile.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor