logo
RNTV Live

Atacul armat din Paris, în care doi poliţişti şi-au pierdut viaţa, văzut de o ploieşteancă

Atacul armat din Paris, în care doi poliţişti şi-au pierdut viaţa, văzut de o ploieşteancă
Mihai Constantinescu

Atacul armat din Paris, în care doi poliţişti şi-au pierdut viaţa, văzut de o ploieşteancă.

Joi seara,în jurul orei locale 21:00 (22:00, ora României), un bărbat a coborât dintr-o maşină lângă un autoturism al poliţiei, aflat pe Champs-Elysees, şi a început să tragă în agenţi cu o armă automata.

Doi politisti au fost ucişi, iar un al treilea este rănit. Agresorul a fost lichidat.

O ploieşteancă stabilită în Franţa a povestit pentru ziarulincomod.ro cum s-au petrecut evenimentele:” În urma atentatelor recente, la fiecare rond de pe bulevardul Champs-Elysées staționează câte un echipaj de poliție. În dreptul unui astfel de echipaj a oprit o mașină, iar cei din interiorul acesteia au început să tragă în forțele de ordine ce staționau pe marginea bulevardului Champs-Elysées. Se pare că ar fi fost vizată aleator o mașină de poliție, atacatorii s-au dat jos din mașină și au început să tragă în autospeciala poliției. În urma acestui atac, un polițist a fost ucis, iar celălalt a fost rănit.

Unul dintre cei doi atacatori a fost împușcat la scurt timp după. Se pare că atacatorul neutralizat s-ar fi dat jos din mașină, moment în care șoferul l-ar fi lăsat singur, iar după ce a atacat, acesta a fugit, încercând să scape.

Nu există alte victime, nu au tras haotic cu arma. Cu toate acestea, pe bulevard s-a produs panică, iar oamenii au început să alerge în toate direcțiile, speriați de focurile de armă care s-au auzit”

Nefericitul eveniment s-a produs cu trei zile înainte de alegerile prezidențiale din Franța.

sursa https://www.ziarulincomod.ro/exclusiv-o-ploiesteanca-din-paris-povesteste-cum-s-a-petrecut-atacul-din-aceasta-seara/

sursa foto digi24.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor