logo
RNTV Live

Atenţie! Imagini nerecomandate iubitorilor de animale! Un cal a fost legat de o maşină şi pus să alerge kilometri întregi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Un cameraman amator a surprins imagini revoltătoare. Un cal a fost legat de mai mulţi indivizi de o maşină şi pus să meargă în galop kilometri întregi. Pe imagini se vede clar cum la un moment dat animalul se dezechilibrează şi este la un pas să fie târât pe jos. Se observă uşor cum bietul animal abia mai poate alerga după autoturismul de care este legat.

Imaginile au fost postate pe facebook şi au fost văzute şi de reprezentanţii unor asociaţii pentru protectia animalelor care au solicitat public ajutor pentru identificarea proprietarul calului. Dacă acest lucru se va întâmpla, stăpânul poate fi cercetat pentru rele tratamente şi cruzime faţă de animale.

Imaginile au fost surpinse în Galaţi.

O situaţie asemănătoare, de cruzime faţă de animale, a fost descoperită recent şi în Prahova. Doi cai au fost abandonaţi pe un câmp din judeţ pentru că stăpânul lor nu mai avea nevoie de ei. Aceştia au suferit zile întregi de foame şi de frig. Autorităţile au reuşit salvarea unuia dintre ei. Celălalt s-a stins.

sursa evideo.live

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor