logo
RNTV Live

Atenţie! În Prahova au fost introduse noi reguli de circulaţie

Atenţie! În Prahova au fost introduse noi reguli de circulaţie
Mihai Constantinescu

Atenţie! În Ploieşti au fost introduse noi reguli de circulaţie! Unele extrem de periculoase, care sunt în afara legii şi care pot lua oricând viaţa unui om nevinovat. A dovedit acest lucru, încă o dată, rezultatul obţinut în urma unui control în trafic. Oamenii legii au vrut să se asigure că şoferii respectă regulile de circulaţie impuse de lege, însă au descoperit că mulţi se ghidează după propriile reguli.

Astfel, în câteva ore, au fost depistate în trafic două persoane care se aflu la volan deşi nu aveau permis de conducere, iar o alta circula deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În total au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale (21 pentru depășirea vitezei legale, 17 pentru abateri pietoni etc.), în valoare totală de 28.735 lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute trei permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

 

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor