logo
RNTV Live

Atenţie la creditele rapide. Vezi metoda pusă în aplicare pentru a fura bani

benzinărie, datorii
Mihai Constantinescu

Atenţie la creditele rapide. Vezi metoda pusă în aplicare pentru a fura bani

Uneori un credit rapid este metoda perfectă de a ieşi dintr-un necaz. Pui mâna pe telefon şi cineva vine cu banii direct la uşa ta. Ce te faci însă dacă banii de rată nu ajung unde ar trebui?

S-a întâmplat recent în Prahova.

O femeie din Ciorani, în calitate de agent al unei instituții financiare – și-ar fi însușit suma de 8.051 lei, care proveneau din încasarea mai multor rate ale unor contracte de credit, încheiate cu diferiți clienți.

Nu s-a oprit aici. Împreună cu o altă femeie, tot din Ciornai, ar fi încheiat în mod fictiv două contracte de credit, însușindu-și pe nedrept suma de 3.500 lei. Prejudiciul reţinut în cauză nu a fost recuperat.

Pe fir au intrat poliţiştii. Cele prahovence din Ciorani, de 34, respectiv 42 de ani sunt bănuite de înșelăciune, abuz de încredere și fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv de complicitate de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, cu propunere de emitere a rechizitoriului şi sesizarea instanţei competentă a soluţiona cauza.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor