logo
RNTV Live

Atenţie la vacanţele de sărbători. O turistă a plătit 3.600 lei pentru o cabană care nu există

cabană care nu există sursa foto Femina.ro
Mihai Constantinescu

Atenţie la vacanţele de sărbători

Atenţie la vacanţele de sărbători. O turistă a plătit 3.600 lei pentru o cabană care nu există.

Atenţie unde alegeţi să mergeţi de sărbători şi verificaţi de două ori dacă daţi peste o ofertă irezistibilă. Este posibil să picaţi într-o capcană.

A păţit pe pielea ei o turistă care a plătit 3.600 lei pentru o cabană care nu există.

Șarlatanii folosesc fotografii preluate de pe alte site-uri ca să atragă victimele. Specialiştii ne spun cum să verificăm asemenea anunţuri.

Adela şi-ar fi dorit să meargă de Revelion la o cabană, împreună cu 10 prieteni. A pus o întrebare pe un site cunoscut, iar un individ a abordat-o cu o ofertă de neegalat: 50 de lei de persoană, pe noapte, într-o cabană din Arieşeni.

“l-am rugat după ce am virat suma de 100 de lei totuşi să îmi explice cum să procedăm, ce o să fie, cum o să fie, la ce adresă. Când le-am trimis colegilor noştri pozele, ne-au zis că este o înşelăciune, pentru că exact acelaşi lucru l-a păţit un fost coleg. Pozele fiind luate de pe alte site-uri care aparţineau altei cabane, una din Predeal şi una de la o cabană silvică din Maramureş. Cabana asta era din Arieşeni, da. O cabană inexistenţa în concluzie”, spune Adela.

Citeşte continuarea AICI

Foto cu carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor