logo
RNTV Live

Atenţie ploieşteni. Se scumpesc biletele pentru transportul în comun. Vezi de când

transportul în comun sursa foto Ziarul INCOMOD
Mihai Constantinescu

S-au scumpit biletele pentru transportul în comun

Atenţie ploieşteni. Se scumpesc biletele pentru transportul încomun. Vezi de când.

Consilierii au decis: biletele pentru transportul în comun sunt prea ieftine. Aşa se face că ieri, în şedinţa de CL, s-a supus la vot şi proiectul care a luat în discuţie majorarea tarifului biletelor.

Astfel, din data de 1 octombrie cei care vor dori să folosească transportul în comun vor scoate cu 50 de bani în plus. Biletul s-a scumpit de la 2 lei, cât era până în prezent, la 2, 5 lei. Preţul unui abonament o zi pe toate traseele este tot de la 1 octombrie şase lei.

Directorul Alexandri Nicolae a explicat consilierilor locali că această majorare este necesară pentru ca societatea să își mărească veniturile și astfel să poată spori confortul călătorilor.Tot în cadrul şedinţei, Alexandri a mai spus şi că până la finalul anului în autobuze vor fi montate automate bancare pentru achiziția biletelor.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/videosocant-noua-metoda-de-inselaciune-pusa-la-bataie-de-escroci-nu-ai-cum-sa-scapi-daca-esti-sofer/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor