logo
RNTV Live

Atenție șoferi! Pentru câteva ore se închide un sens de circulație de pe DN1

movila-vulpii DN1
Oana Stoica

Restricții de circulație astăzi și mâine pe cel mai circulat drum din România. Polițiștii rutieri anunță că se lucrează la trecerea de nivel cu calea ferată, zona Movila Vulpii.

Pentru ca lucrările să se poată desfășura în condiții de siguranță, se impune inclusiv închiderea unui sens de circulație. Astfel, astăzi,  în intervalul orar 09.30 – 15.30, circulația rutieră pe sensul Ploiești – Brașov se va închide, iar traficul aferent acestui sens de mers se va desfășura deviat pe sensul Brașov – Ploiești.

În ziua de 27 aprilie, în intervalul orar 09.30 – 15.30, circulația rutieră pe sensul Brașov – Ploiești se va închide, iar traficul aferent acestui sens de mers se va desfășura deviat pe calea Ploiești – Brașov.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu prudență în zonă, mai ales că pe parcursul celor șase ore cât traficul se va desfășura pe un singur sens, este posibil să se formeze cozi în trafic.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor