logo
RNTV Live

Atenționare ANM! Prahova, din nou sub cod galben!

Atenționare ANM! Prahova, din nou sub cod galben!
Ciprian Radu

 ANM: Prahova, din nou sub cod galben!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare cod galben. Instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ. Și Prahova se află sub cod galben.

Atenționarea este valabilă  pentru mai mult de jumătate din țară, de miercuri, ora 20:00, până joi, ora 20:00, relatează Agerpres.

 Printre județele aflate sub codul galben se află și Prahova.

 Iată lista completă:

Suceava, Botoșani, Harghita, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Brașov, Covasna, Vrancea, Galați, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, Sibiu, Vâlcea și municipiul București.

CITEȘTE și Avion de la baza Kogălniceanu, trimis să intercepteze avioane rusești!

În Muntenia, Moldova și local în Carpații Orientali și Meridionali, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 20-25 l/mp și punctiform 50-60 l/mp.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor