logo
RNTV Live

Ați fost Moși Crăciun pentru 25 de copii de la Academia de Lupte Ambiția Mădălin. Vă mulțumim! VIDEO

Oana Stoica

Cadourile voastre au ajuns astăzi la copii- sportivi de la Academia de Lupte Ambiția Mădălin. Bucuria s-a putut cu ușurință citi pe cipurile micuților, dar și a celor mai mari dintre ei. Dulciur, alimente, jucării și îmbrăcăminte. Toate au fost primite cu tot sufletul de sportivii antrenați de jandarmul Mădălin Tănase și de șoția acestuia, Ana Maria.

Le mulțumim tuturor celor care s-au alăturat inițiativei noastre, Campania republikanews, ”Crede în Moș Crăciun!”! În total au primit un zâmbet de crăciun, dar și cadourile de care aveau atâta nevoie, peste 100 de copii. Mulțumim firmei Prowater Ecosistem Ploieşti, Anasamblul Rezidențial 9 Mai, Elena Mareş şi sora ei, Andreea Podoş Prisnel, Ionuţ Urzeală, Toma Antonescu, angajaţii unei agenţii de recrutare din Ploieşti: Diana Neagu, Cristiana Arsene, Beatrice David, Mihai Bucur şi Mihai Năstase, dar și angajaţilor Petrotel Lukoil .

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor