logo
RNTV Live

Au cerut ajutor pentru a-şi găsi fetiţa de trei ani,dispărută de Paşte. Este îngrozitor ce au descoperit poliţiştii

sursa foto observator.tv
Mihai Constantinescu

Copilă, moartă în condiţii suspecte

Au cerut ajutor pentru a-şi găsi fetiţa de trei ani,dispărută de Paşte. Este îngrozitor ce au descoperit poliţiştii.

Nenorocire mare s-a abătut asupra unei familii chiar în zi de sărbătoare. Fetiţa lor, de trei ani, a dispărut fără urmă din curtea casei.

Totul s-a petrecut în Oltenița, județul Călărași, ieri, în a doua zi de Paște. Disperaţi, părinţii au cerut ajutorul poliţiştilor.

Oamenii legii au lansat un apel și au cerut ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe micuță. S-au format mai multe echipe de căutare și salvare care au scotocit fiecare loc din jurul casei, notează Observator.tv.

Din nefericre fetita a fost găsită în apropierea casei fără suflare. A fost găsită înecată în râul Argeș, la o distanță de aproximativ doi kilometri de casă, dincolo de Oltenița spre Dunăre.

Potrivit anchetatorilor, la prima vedere, fetița nu a suferit leziuni, însă s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Anchetatorii iau în calcul orice ipoteză cu privire la moartea fetiței, inclusiv neglijența părinților.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/exclusivvideoploiesteni-care-au-trait-in-infern-pentru-cativa-gologani-cum-este-viata-cu-adevarat-in-strainatate/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-barbat-taiat-de-tren-in-zona-garii-de-vest-ce-spun-politistii/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor