logo
RNTV Live

Autoritățile din județul Dâmbovița au cerut efectuarea unor expertize ADN pentru a identifica persoana al cărei cadavru, aflat într-o stare avansată de descompunere, a fost găsit pe un câmp în apropierea autostrăzii A1

cadavru
Dudau Andreea Valentina

Criminaliștii din Dâmbovița au cerut efectuarea de expertize genetice pentru a stabili cu certitudine identitatea persoanei al cărei cadavru a fost descoperit vineri seară pe un câmp în apropierea bretelei rutiere care duce către autostrada A1, în zona satului Olteni. Potrivit informațiilor furnizate de poliție, este vorba despre corpul unei femei. Sâmbătă, zeci de anchetatori au inspectat zona, colectând noi probe, în timp ce imagini de pe camerele de supraveghere sunt analizate în paralel!

Peste 40 de polițiști, susținuți de jandarmi și pompieri, sunt implicați în ancheta deschisă în urma descoperirii, vineri, a cadavrului unei femei într-o stare avansată de descompunere pe un câmp din județul Dâmbovița.

„În urma efectuării expertizei genetice, se va stabili cu certitudine identitatea victimei. Sâmbătă dimineața, 6 aprilie, pentru administrarea probatoriului în cauză, sub coordonarea procurorului de caz, peste 40 de polițiști, sprijiniți de jandarmi și pompieri, au reluat cercetările în zona respectivă, fiind ridicate noi mijloace de probă. În continuare, se procedează la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele de interes pentru cauză”, a transmis Poliția județeană Dâmbovița sâmbătă.

Ancheta este în desfășurare, fiind condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Medicii legiști vor încerca să stabilească motivul decesului, în condițiile în care cadavrul se află într-o stare avansată de descompunere și a fost găsit pe un câmp în apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor