logo
RNTV Live

Autorul trucajului cu Halep și Firea ar fi fost dat afară de Dragnea

george harabagiu si dragnea
Ciprian Radu

Autorul trucajului cu Halep și Firea ar fi fost dat afară de Dragnea

Trucajul josnic menit să inducă ideea că nu primărița Bucureștiului, Gabriela Firea, ar fi fost huiduită pe Arena Națională, ci chiar eroina de la Roland Garros, Simona Halep, i-ar fi fost fatal autorului. 

Victor Ponta a prezentat mai multe conversații pe whatsapp în care coordonatorul comunicării online la PSD, George Harabagiu, dădea indicații organizațiilor PSD din țară  despre distribuirea trucajului.

Potrivit Digi 24, Liviu Dragnea l-ar fi dat afară pe cel care a atentat la imaginea Simonei Halep și i-a insultat, prin tentativa josnică de manipulare, pe români.

 

Într-un interviu acordat Press One, George Harabagiu a dat răspunsuri cel puțin bizare la întrebările concrete ale jurnalistei Codruța Simina și a refuzat să spună dacă lucrează sau nu pentru PSD. „Eu sunt în măsură să constat, nu să spun. Deci, eu în acest moment, sunt în măsură să constat faptul că alții care sunt sau nu în măsură în ceea ce mă privește…”, a spus acesta.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor