logo
RNTV Live

Autoturism căzut la zece metri într-o vale din zona Popas Paltinu

Autoturism căzut la zece metri într-o vale din zona Popas Paltinu/ sursa foto Nova Tv
Mihai Constantinescu

S-a trezit cu maşina în râpă

Autoturism căzut la zece metri într-o vale din zona Popas Paltinu. S-a întâmplat cu puţin timp în urmă, în Valea Doftanei. Două maşini s-au ciocnit puternic, iar unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi s-a prăbuşit într-o răpâ.

Există doi răniţi, conştienţi. Aceştia au diferite traumatisme. Până la sosirea echipelor de salvare aceştia au reuşit să iasă singuri din maşină.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova şi două autoapeciale cu apă şi spumă. Medicii de pe ambulanţă acordă îngrijiri răniţilor.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/hot-de-biciclete-prins/

Salvatorii vor încerca să scoată maşina din râpă. Nu va fi o misiune uşoară. Maşina a căzut la aproximativ zece metri în valea din zona Popas Paltinu.

Poliţia va deschide o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au condus la producerea nefericitului eveniment rutier şi luarea măsurilor legale care se impun.

În zonă traficul se desfăşoară cu dificulatate.

UPDATE

Doi bărbaţi (de 19 şi 21 ani) vor fi transportaţi la spital de către medicii de pe ambulanţă pentru evaluări suplimentare.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor