logo
RNTV Live

Autoturisme “fantomă” depistate în trafic de către poliţiştii prahoveni!

politie
Mihai Constantinescu

Autoturisme “fantomă” depistate în trafic de către poliţiştii prahoveni! Recent, oamenii legii au descoperit în trafic două astfel de autoturisme. Şoferii circulau pe drumurile publice fără a avea maşinile înmatriculate.

Prima dintre ele a fost depistată în urma unui control efectuat în Ploieştori. Şoferul unui autoturism circula fără a avea montate plăcuțele de înmatriculare. Verificând documentele, au constatat că autovehiculul nu este înmatriculat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Al doilea caz a fost decoperit în Ploieşti. Este vorba despre un autovehicul înmatriculat în străinătate. Verificând situația, polițiștii au constatat că autorizația de circulație provizorie, emisă de autoritățile portugheze, era expirată din anul 1998, autovehiculul figurând în prezent ca neînmatriculat. Pentru aceasta, polițiștii cu întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

sursa foto autolatest.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor