logo
RNTV Live

Aventura unor amatori de senzații tari în munți s-a terminat prost! Vezi ce s-a întâmplat. VIDEO și FOTO

Aventura unor amatori de senzații tari în munți s-a terminat prost!
Ciprian Radu

Aventura unor amatori de senzații tari în munți s-a terminat prost!

Jandarmii montani au fost nevoiți să intervină luni seară pentru recuperarea a trei persoane. 

O femeie și doi bărbați pasionați de offroad au fost salvați din Munții Baiului. Cei trei s-au aventurat pe drumul Trans-Baiul care face legătura între Comarnic și Bușteni.

S-au încrezut prea tare atât în îndemănarea la volan și în performanța mașinii, subestimând, evident, condițiile din munte.

CITEȘTE și Urșii coboară în grupuri în Bușteni! Oamenii sunt exasperați!

Astfel, au pus jandarmii montani pe drum, după lăsarea întunericului.

De altfel, în comunicatul primit de la Jandarmeria Prahova, se arată că intervenția a fost una foarte dificilă. Drumul a fost greu accesibil, acoperit cu zăpadă, noroios și cu făgașe adânci.

Jandarmii recomandă cetățenilor să evite folosirea drumurilor de altitudineș. Iar în cazul în care o fac, aceștia să plece la drum cu auto dotate corespunzator si bine echipati. Și, nu în ultimul rând să ia în calcul perioada în care ne aflăm, starea traseelor, lăsarea întunericului mult mai devreme, prezența animalelor sălbatice și lipsa  semnalului pe telefon.

Persoanele în cauză au fost aduse în siguranță la Comarnic. Pănă la sosirea echipei de salvare, cei care s-au hazardat în munți au primit ajutor de la un fost jandarm din Câmpina, acum pensionar, aflat în traseu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor