logo
RNTV Live

Azi încep emoţiile pentru olimpici. A început sesiunea specială a examenului de Bacalaureat, la Ploieşti

Consiliul local Băicoi
Mihai Constantinescu

Sesiune specială pentru olimpici

Azi încep emoţiile pentru olimpici. A început sesiunea specială a examenului de Bacalaureat, la Ploieşti.

Deşi sunt obişnuiţi cu competiţiile, au probabil emoţii mai mult ca oricând. Olimpicii au intrat de astăzi în febra examenului de Bacalaureat, sesiunea specială.

Cei care au începu exemenele sunt absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale care se pregătesc pentru olimpiadele şi concursurile internaţionale. Sesiunea specială de Bacalaurat se susţine la Colegiul Naţional “Mihai Viteazui” din Ploieşti.

Programul probelor

Ministerul educaţie anunţă că astăzi şi mâine are loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă. Pe 16 mai este evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Pe 17-18 mai este evaluarea competenţelor digitale.

Probele scrise au următorul calendar: 21 mai -Limba şi literatura română, 22 mai-proba obligatorie a profilului, 23 mai-proba la alegere a profilului şi specializării și 24 mai-limba şi literatura maternă.

 Afişarea primelor rezultate, la sediul unităţii de învăţământ care va găzdui această sesiune specială, este prevăzută pentru data de 24 mai (până la ora 18:00), depunerea contestaţiilor fiind programată în cursul aceleiaşi zile (18:00 – 20:00). În data de 25 mai vor fi soluţionate contestaţiile şi afişate rezultatele finale.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-fotopoveste-de-succes-tenismenul-horia-tecau-a-prezentat-la-ploiesti-viata-in-ritm-de-tenis/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor